Skip to main content

Andi Smart Solutions Group, totaalaanbieder op het gebied van print- en drukwerk, heeft de ISO/IEC 27001:2013 certificering voor Informatiebeveiliging behaald. Het verkrijgen van deze certificering bevestigt dat Andi beschikt over een solide managementsysteem voor informatiebeveiliging en dat databeveiliging een integraal onderdeel is van haar bedrijfsvoering, producten en dienstverlening.

andi smart solutions group behaalt iso/iec 27001 certificaat voor informatiebeveiliging

Andi voldoet aan het hoogste niveau van databeveiliging

“Als partner van print- en drukwerk is een gedegen bescherming van gegevens de basis van de belofte die wij doen aan onze klanten. We zijn dan ook trots dat we deze certificering hebben behaald en hiermee aantonen dat we als organisatie volledig compliant zijn met de AVG. Deze ISO-certificering draagt bij aan het standaardiseren van de interne workflows en het verantwoord en veilig opschalen van ons bedrijf. Het behalen van het certificaat is weer een bevestiging van onze continue professionaliseringsslagen”, aldus Frits Keulen, Algemeen Directeur bij Andi Smart Solutions Group.

Informatiebeveiliging moet leven bij je medewerkers

Frank Alofs, Operationeel Directeur: “Het ontvangen van de ISO 27001 certificering is voor Andi een belangrijke mijlpaal en onderstreept onze benadering van informatiebeveiliging. De grondige audit die is uitgevoerd, bevestigt dat we ons volledig inzetten om de hoogst mogelijke informatiebeveiliging te realiseren. Maar het gaat niet alleen om het papiertje. Informatiebeveiliging moet leven bij je medewerkers. Hiervoor hebben wij tijdens het certificatietraject continu gefocust op het creëren van bewustwording bij al onze medewerkers.”

Waarde voor healthcare & life sciences, overheid en onderwijs

Eric Frissen, Commercieel Directeur, vult aan: “Klanten kunnen erop vertrouwen dat betrouwbaarheid, integriteit en kwaliteit in het middelpunt van de belangstelling staan. Met het voldoen aan de internationale norm voor informatiebeveiliging wordt onze positie als partner voor bedrijven in de medische, farmaceutische en zorgsector, nog meer versterkt. Voor onze klanten uit de sectoren overheid en onderwijs is ons beveiligd drukwerk en de verwerking van vertrouwelijke informatie tevens van grote waarde.”