Skip to main content

Bannerbow

man voor bannerbow

Of je nu deelneemt aan een roadshow of een kleiner evenement, Bannerbow producten kunnen dat extra beetje flair dat je zoekt toevoegen. De evenementenbogen zijn flexibel en kunnen eenvoudig van een ingang naar een beursstand worden verplaatst. Eén product, met vele mogelijkheden.

Download brochure

Detailhandel & Retail

Evenementenbogen van Bannerbow kunnen op verschillende manieren worden gebruikt in winkels en andere retailomgevingen. Door onze bogen als toegangspoort te gebruiken, gaan klanten letterlijk door jouw boodschap heen. Wanneer klanten jouw winkel binnenstappen, merken ze meteen dat er iets speciaals aan de hand is. Onze evenementenbogen zorgen ervoor dat ze er geweldig uitzien in een winkelomgeving. Als je de aandacht wilt vestigen op een bepaalde campagne, promotie of product, kun je de boog boven of naast deze producten plaatsen. Dit wekt klantinteresse en nieuwsgierigheid.

Sport

Bannerbow evenementenbogen creëren sfeer en zijn een ware blikvanger op iedere locatie. Plaats ze bij de ingang om bezoekers het gevoel te geven dat ze VIP’s zijn of plaats twee bogen in de vorm van een kruis zodat de sponsors van de wedstrijd vanuit elke hoek zichtbaar zijn voor toeschouwers. Creëer een spelerstunnel uit verschillende bogen. Geef ze een opvallende entree. Bannerbowproducten bieden jou een nieuwe en effectieve manier om jouw sponsors onder de aandacht te brengen.

Expo’s & Events

Onze evenementbogen zijn bijzonder geschikt voor tentoonstellingen, of als flexibel onderdeel van een interieur. Een evenementenboog is een uitstekende aanvulling op een beursstand. De vorm van de boog creëert een gevoel van ruimte dat mensen uitnodigt om contact te zoeken.

Showroom

Met een evenementenboog in een showroom creëer je een pop-up effect waarmee je de aandacht van jouw bezoekers trekt. Heel geschikt als je een bepaalde actie, promotie of introductie onder de aandacht wilt brengen.