Skip to main content

Door voortdurend te investeren in nieuwe technologieën en toepassingen, zijn wij in staat om de behoeftes van onze klanten steevast op nummer één te zetten. In 2021 tillen wij e-commerce naar the next level met Andi’s nieuwe brand portal! Met Andi’s brand portal beheer je de processen centraal en kunnen medewerkers wereldwijd de communicatie aanpassen en bestellen. Als organisatie krijg je een stabiel beheer en efficiënte inkoop voor on-brand communicatie producten. 1e lijns communicatie over huisstijlvragen wordt afgevangen en vestigingen en marketingafdelingen worden ondersteund. De brand portal zorgt bovendien voor kortere doorlooptijden en kostenbesparing op vormgeving en drukwerk.

Huisstijlbewaking en besparing op designwerk met smart templates

Het is een hele klus om te verzekeren dat alle werknemers wereldwijd dezelfde huisstijlrichtlijnen handhaven. Vaak wordt een huisstijlhandboek gemaakt dat lastig up-to-date te houden is. Andi’s brand portal neemt de rol van zo’n huisstijlhandboek over. Zowel interne- als externe gebruikers krijgen van over de hele wereld toegang tot de communicatieproducten en met smart templates kunnen medewerkers de huisstijlrichtlijnen niet doorbreken, want alles ligt vast! Ook scheelt dit tijd en kosten aan design-werk. Medewerkers kunnen zelf online artwork creëren voor alle communicatie-uitingen met smart templates en assets uit de database. Van visitekaartjes en brochures tot hele magazines, banners en social media posts.

Huisstijlcomponenten als kleur en lettertype liggen vast in templates. Binnen deze vaste elementen kan men variëren met beelden, teksten, talen en personalisatie. Bij de inrichting wordt bepaald wat de richtlijnen zijn en welke elementen vast en variabel zijn. De output is een bestand, volledig binnen de huisstijl, direct gereed om te bestellen of voor online gebruik.

Selfservice

Andi’s brand portal is een brand webshop op maat. Eén systeem voor het bestellen en opmaken van alle communicatiemiddelen. Met een paar muisklikken genereren medewerkers gepersonaliseerd drukwerk in de huisstijl van jouw bedrijf. Ook promotionele artikelen worden hier beheerd en besteld.

Het systeem is inzichtelijk, makkelijk in gebruik en altijd toegankelijk; 24 uur per dag, 7 dagen per week. Dat maakt dat gebruikers niet meer afhankelijk zijn van werkdagen en kantoortijden. De chatfunctie zorgt ervoor dat er altijd iemand klaarstaat om de gebruikers direct antwoord te geven en te ondersteunen. Het is tevens mogelijk om telefonisch of per mail ondersteuning te krijgen. In het systeem is de bestelhistorie beschikbaar, met een overzicht van de bestelde producten, status van bestellingen en facturen. Met de “one-click” aankoop functie kunnen gebruikers met slechts 1 klik een eerder bestelde order opnieuw kunnen bestellen.

Centraal beheer

Geen zicht op lopende en geplande activiteiten? Of regelmatig een budgettaire verassing? Andi’s brand portal zorgt ervoor dat je centraal overzicht hebt over alle lopende bestellingen binnen één tool. Dit zorgt voor significante verlichting van de workload van de marketingafdeling. In de backend heb je als beheerder inzicht in alle activiteiten. Je kunt hier rollen toekennen voor alle gebruikers en specifieke instellingen inrichten voor prijzen, de verzendwijze of betalingen. Als beheerder kun je tevens via een wallet module een budget toewijzen aan de gebruikers van het portal. Zo kun je exact in de hand houden hoeveel zij mogen besteden aan de inkoop van producten. Door middel van goedkeuringsflow kunnen autorisaties worden geregeld.

Bij de inrichting leggen we alle producten, met de daarbij behorende specificaties en richtlijnen, vast. Je kunt zelfs per gebruiker de productcatalogi aanpassen naar behoefte om het zo relevant mogelijk te houden voor de eindgebruiker. Door alles goed vast te leggen, zorgen we ervoor dat bestellingen feilloos verlopen.

Systeemintegratie

Wij begrijpen dat aan de achterkant van jouw organisatie vaak belangrijke en soms ingewikkelde processen zijn ingericht. Informatie moet vaak uit verschillende systemen komen. Ons systeem kan worden geïntegreerd met financiële programma’s, ERP oplossingen, online editors of CRM systemen. Een koppeling met Twinfield, AFAS, Exact of SAP? Geen enkel probleem.

Kortom, het bestelproces wordt met het brand portal makkelijker en autonomer. Het systeem spreekt voor zich en is net zo gemakkelijk als de e-commerce applicaties die men gewend is in het dagelijkse leven te gebruiken. Een business-to-business platform met het business-to-consumer gebruiksgemak. In feite zorgt Andi ervoor dat de gehele logistiek achter het bestellen van drukwerk voor de klant geautomatiseerd en geoptimaliseerd is. Hoe ingewikkeld dit proces ook is. In het tweede deel van 2021 starten we met het overhevelen van de ‘oude’ naar de nieuwe portal en gaan wij in gesprek met klanten om de features en richtlijnen te bepalen. Daarna introduceren wij het bij klanten die er nog geen gebruik van maken. Ben je nog geen klant bij Andi en enthousiast over het brand portal? Neem dan zeker contact op.

Plan een demo

Vraag een gratis demo aan en ontdek hoe Andi’s brand portal je bedrijf kan helpen groeien.

Demo aanvragen