Skip to main content

Voor een verzamelaar van ijshockey pucks mochten wij zijn collectie compleet maken. Super leuke opdracht!

Barend Hoogteijling: “Ik probeer van de teams waarvan ik de wedstrijden live bijwoon een puck te krijgen/kopen. Over de jaren heen al inmiddels al heel wat pucks kunnen verzamelen. Dat lukt echter niet altijd omdat ze bij een behoorlijk aantal clubs geen pucks meer verkopen of dat ik te laat in het seizoen ben en de pucks al zijn uitverkocht. Nu alles eens verzameld en met jullie in contact gekomen om de verzameling compleet te maken”.

Wij helpen jou op te vallen!

Van gevelreclame tot raambelettering en van (akoestische) textielframes tot bewegwijzering.

Zoek jij een partner in Limburg? Met een flinke bagage aan kennis en ervaring in de sign- en grafische wereld, willen wij maar één ding: meedenken met jouw sign-vraagstuk! Maatwerk zit in ons DNA, maar vanzelfsprekend voeren wij ook opdrachten uit die al door jouzelf geperfectioneerd zijn. Toch denken we graag in een zo vroeg mogelijk stadium al met je mee. Betrek ons daarom direct bij jouw plannen, zodat we gepast advies kunnen geven. Niet voor niets is onze slogan: ‘We’ll take it from here!’

Part of Andi Smart Solutions Group

Blueprint Visuals is onderdeel van Andi Smart Solutions Group. Andi Smart Solutions Group bestaat uit drie innovatieve businessunits; Andi Smart Print Solutions, Blueprint Visuals en Andi Value Added Solutions. Middels het totaalpakket dat onze drie entiteiten samen leveren, kunnen wij jou perfect faciliteren, een zo hoog mogelijke toegevoegde waarde bieden en bouwen aan langdurige partnerships. Andi Smart Solutions Group is gevestigd in Maastricht-Airport en zowel regionaal, nationaal als internationaal actief. Wij werken met een multidisciplinair team van ruim 75 personen.