Skip to main content
In opdracht van Stefan Habets Concept & grafisch ontwerp mochten wij deze mooie Textielframes leveren voor de tentoonstelling Expeditie Vuistbijl. Expeditie Vuistbijl is een archeologisch project dat zich richt op de vroegste bewoners van Limburg: neanderthalers uit de ijstijd. Zij leefden ca. 300.000 – 35.000 jaar geleden, in het zogenaamde middenpaleolithicum. De relatie van deze vroege mensachtigen tot de moderne mens is het onderwerp van veel wetenschappelijke discussie en onderzoek. Het is de laatste jaren duidelijk geworden dat neanderthalers veel capabeler waren dan tot voor kort werd aangenomen. In het buitenland, maar ook in Limburg zijn recente en bijzondere ontdekkingen gedaan die een heel onverwacht licht werpen op deze intrigerende periode. De tentoonstelling Expeditie Vuistbijl is een unieke samenwerking tussen De Vondst en RAAP.

Wij helpen jou op te vallen!

Van gevelreclame tot raambelettering en van (akoestische) textielframes tot bewegwijzering.

Zoek jij een partner in Limburg? Met een flinke bagage aan kennis en ervaring in de sign- en grafische wereld, willen wij maar één ding: meedenken met jouw sign-vraagstuk! Maatwerk zit in ons DNA, maar vanzelfsprekend voeren wij ook opdrachten uit die al door jouzelf geperfectioneerd zijn. Toch denken we graag in een zo vroeg mogelijk stadium al met je mee. Betrek ons daarom direct bij jouw plannen, zodat we gepast advies kunnen geven. Niet voor niets is onze slogan: ‘We’ll take it from here!’

Part of Andi Smart Solutions Group

Blueprint Visuals is onderdeel van Andi Smart Solutions Group. Andi Smart Solutions Group bestaat uit drie innovatieve businessunits; Andi Smart Print Solutions, Blueprint Visuals en Andi Value Added Solutions. Middels het totaalpakket dat onze drie entiteiten samen leveren, kunnen wij jou perfect faciliteren, een zo hoog mogelijke toegevoegde waarde bieden en bouwen aan langdurige partnerships. Andi Smart Solutions Group is gevestigd in Maastricht-Airport en zowel regionaal, nationaal als internationaal actief. Wij werken met een multidisciplinair team van ruim 75 personen.