Skip to main content
Reis mee met je doelgroep en ontdek jouw blauwdruk voor visueel succes

Jouw merk. Het begon ooit allemaal met een idee. Dit idee werd een woord. Een woord werd een gevoel en het gevoel werd tenslotte een beeld. Een beeld waar je voor staat. Een beeld waar je voor werkt en waar je voor knokt. Een beeld dat klanten prikkelt en inspireert. Maar hoe wordt dit beeld dan nu een echt merk? Daar geven wij jou graag advies over.

Reis mee met je doelgroep
Marketeers vragen zich in het sterk veranderende medialandschap af hoe zij hun doelgroep nog adequaat en tegen beheersbare kosten kunnen bereiken. Het antwoord is simpel: met buitenreclame. Buitenreclame bevindt zich letterlijk op het pad dat je doelgroep dagelijks aflegt. Het is een medium dat 24/7 ‘aan’ staat en daarom onvermijdelijk is. Het is dan ook bij uitstek een medium waarmee je in korte tijd ongekend veel mensen bereikt. Buitenreclame is namelijk niet weg te zappen, weg te klikken, door te spoelen of simpelweg om te slaan. Het kent geen Adblockers, geen weglopende doelgroep, geen fake clicks en geen dalende oplagen.

De waarde van buitenreclame voor jouw merk
Denk jij bij buitenreclame aan de gigantische billboards met advertenties naast de snelweg of de schermen op Times Square? Dit zijn inderdaad voorbeelden van buitenreclame, maar de opties zijn een stuk breder (én betaalbaarder) dan dat. Ook steigerdoeken, reclamezuilen, gevelreclame, stoepborden, vlaggen en autobelettering vallen allemaal onder ons assortiment. Tijdens de reis naar werk, boodschappen, familie en vrienden neemt jouw doelgroep steeds bewust én onbewust je bedrijfsnaam en boodschap in zich op. Het is daarom een uitstekende manier voor naamsbekendheid en extra exposure.

Wil je dat we met je meedenken?
Wij zorgen dat al jouw reclamewensen gerealiseerd worden. Maar we doen veel meer dan dat: we geven advies over de juiste middelen en invulling. We denken graag met je mee, zodat je gegarandeerd een eindresultaat ontvangt waar we samen trots op zijn. Jouw bedrijf helpen groeien met de juiste reclame-uitingen, daar gaan we voor.

Klik hier voor meer informatie