Skip to main content

Delen is vermenigvuldigen, juist in deze tijden! Daarom is Blueprint Visuals & Andi Smart Solutions Group als partner verbonden aan het geweldige initiatief “Jouw achterbank voor de voedselbank”. Deze Coronaproof drive through inzamelactie voor de Limburgse voedselbanken zal vanaf vrijdag 11 t/m zondag 13 december plaatsvinden.

Limburgse evenement- en horecabedrijven hebben op de valreep van 2020 het initiatief genomen om belangeloos een veilige, driedaagse inzamelactie voor de Limburgse Voedselbanken te organiseren. Met name door de coronacrisis kampen de Limburgse voedselbanken met een groot tekort aan lang houdbare producten voor de minder bedeelde medemens in onze provincie. Klik hier voor meer informatie. 

Wij helpen jou op te vallen!

Van gevelreclame tot raambelettering en van (akoestische) textielframes tot bewegwijzering.

Zoek jij een partner in Limburg? Met een flinke bagage aan kennis en ervaring in de sign- en grafische wereld, willen wij maar één ding: meedenken met jouw sign-vraagstuk! Maatwerk zit in ons DNA, maar vanzelfsprekend voeren wij ook opdrachten uit die al door jouzelf geperfectioneerd zijn. Toch denken we graag in een zo vroeg mogelijk stadium al met je mee. Betrek ons daarom direct bij jouw plannen, zodat we gepast advies kunnen geven. Niet voor niets is onze slogan: ‘We’ll take it from here!’

Part of Andi Smart Solutions Group

Blueprint Visuals is onderdeel van Andi Smart Solutions Group. Andi Smart Solutions Group bestaat uit drie innovatieve businessunits; Andi Smart Print SolutionsBlueprint Visuals en Andi Value Added Solutions. Middels het totaalpakket dat onze drie entiteiten samen leveren, kunnen wij jou perfect faciliteren, een zo hoog mogelijke toegevoegde waarde bieden en bouwen aan langdurige partnerships. Andi Smart Solutions Group is gevestigd in Maastricht-Airport en zowel regionaal, nationaal als internationaal actief. Wij werken met een multidisciplinair team van ruim 75 personen.