Skip to main content

Wist je dat jouw kantoor een belangrijke rol speelt bij het imago van jouw bedrijf? De eerste indruk die relaties, medewerkers en jijzelf hebben bij binnenkomst is hierin leidend. Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Grafische vormgevers proberen met het ontwerpen van een huisstijl de waarden van een bedrijf te verbeelden. Voor het interieur geldt hetzelfde; het is de identiteit van je organisatie en moet dus op dezelfde manier onderscheidend zijn.

Wat wil je overbrengen?
Iedereen die binnenkomt krijgt dus direct een indruk van je organisatie. Naast ideeën over wat mooi en functioneel is, is het belangrijk om stil te staan bij wat je wilt overbrengen. Loop daarom een keer je kantoor in en neem even de tijd om alles tot je te nemen. Wat zie je? Een hip en modern kantoor, een industrieel en toch warm kantoor, of toch een beetje saai en kale kantoorruimte?

Interieur met de juiste uitstraling
Blueprint Visuals helpt je om jouw interieur en inrichting tot in de puntjes te verzorgen. Wij gaan samen voor een kantoor dat een gevoel uitlokt, dat samenhangend is met waar je als bedrijf voor staat. Als de boodschap, die de inrichting afgeeft, in samenhang is met je bedrijfswaarden, heeft dat namelijk een positief effect op je hele organisatie! Door onze kennis, inzet en aanpak zorgen we dat jij met jouw bedrijf en boodschap onderscheidend bent.

Lees meer over de mogelijkheden of neem direct contact met ons op.
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw pand of ruimte? Wij verrassen je graag met onze producten en maatwerkoplossingen.