Skip to main content

De Frankenhofmolen wordt binnenkort opengesteld voor publiek. Limburgs Landschap heeft ons gevraagd om mee te denken over een expositie zodat het verhaal over de molen op de juiste manier wordt verteld. Met respect voor het pand zijn we erin geslaagd om duurzame materialen te gebruiken gecombineerd met het juiste ontwerp.

De Frankenhofmolen, ook wel Volmolen genoemd, is een industriële watermolen uit het begin van de 17e eeuw. De molen ligt aan de Zieversbeek en wordt via een speciaal daarvoor aangelegde molentak met drie molenvijvers van water voorzien. Het is een industrieel complex en heeft door de eeuwen heen gefunctioneerd als kopermolen, textielfabriek en graanmolen. De Frankenhofmolen is een rijksmonument.

Na 2007 is er jarenlang met man en macht gewerkt om de Frankenhofmolen in zijn oude luister te herstellen. Met veel respect voor de rijke geschiedenis van het gebouw is er op een duurzame manier gerestaureerd, met gebruik van veelal ecologische bouwmaterialen en historische bouwtechnieken. Het resultaat is twee authentieke vakantiewoningen, ‘Huys’ en ‘Weverij’, geschikt voor 12 en 14 personen. Meer informatie over dit op een prachtige plek in het heuvelland gelegen industrieel molencomplex vind je hier.

Wij helpen jou op te vallen!

Van gevelreclame tot raambelettering en van (akoestische) textielframes tot bewegwijzering.

Zoek jij een partner in Limburg? Met een flinke bagage aan kennis en ervaring in de sign- en grafische wereld, willen wij maar één ding: meedenken met jouw sign-vraagstuk! Maatwerk zit in ons DNA, maar vanzelfsprekend voeren wij ook opdrachten uit die al door jouzelf geperfectioneerd zijn. Toch denken we graag in een zo vroeg mogelijk stadium al met je mee. Betrek ons daarom direct bij jouw plannen, zodat we gepast advies kunnen geven. Niet voor niets is onze slogan: ‘We’ll take it from here!’

Part of Andi Smart Solutions Group

Blueprint Visuals is onderdeel van Andi Smart Solutions Group. Andi Smart Solutions Group bestaat uit drie innovatieve businessunits; Andi Smart Print SolutionsBlueprint Visuals en Andi Value Added Solutions. Middels het totaalpakket dat onze drie entiteiten samen leveren, kunnen wij jou perfect faciliteren, een zo hoog mogelijke toegevoegde waarde bieden en bouwen aan langdurige partnerships. Andi Smart Solutions Group is gevestigd in Maastricht-Airport en zowel regionaal, nationaal als internationaal actief. Wij werken met een multidisciplinair team van ruim 75 personen.