Skip to main content

Wij hechten waarde aan persoonlijk contact, maar in de huidige situatie is het onmogelijk om eindejaarsgeschenken langs te brengen bij onze relaties. Dit jaar vullen wij daarom onze eindejaarsgeschenken anders in. Andi schenkt een mooi bedrag aan de stichting Sevagram Verwenzorg. Sevagram Verwenzorg verhoogt de kwaliteit van leven van cliënten door ervoor te zorgen dat ze regelmatig kunnen genieten van kunst, muziek en cultuur. 

Als zorgorganisatie die vooral gericht is op de zorg voor ouderen, ondervindt Sevagram, met negentien locaties in Zuid-Limburg, de pijnlijke gevolgen van de coronacrisis. De gemotiveerde medewerkers werken op meer dan volle kracht om alle cliënten ondanks alles toch de zorg en aandacht te kunnen geven die ze nodig hebben. Andi Smart Solutions Group draagt hier graag aan bij. Wij vinden dat cliënten juist nu een extra steun in de rug goed kunnen gebruiken.

Meer over de stichting

Verwenzorg is praktisch begonnen met een kistje lekkere verse kersen voor cliënten in de langdurige zorg. Sindsdien staat de kers symbool voor de Verwenzorg. Het is de Vitamine V in de zorg! Verwenzorg is bedoeld om mensen die langdurig afhankelijk zijn van zorg regelmatig te verrassen met extra aandacht. Verzorgenden bieden verwenzorg, omdat ze iets goeds willen doen voor een groep cliënten van een afdeling of locatie. Ze willen graag extra aandacht geven en mensen blij maken. En dan met verschillende soorten (kunst- en cultuur)activiteiten. Vaak activiteiten die uit reguliere middelen niet bekostigd kunnen worden.

andi schenkt aan sevagram verwenzorg

Sevagram Verwenzorg genomineerd voor Planetree Project Awards

Sevagram Verwenzorg is een van de acht genomineerden voor de Planetree Project Awards. Bekijk onderstaande video voor eer informatie over de stichting.