Skip to main content

Autobelettering

Maak van je voertuig rijdende reclame

Binnen 48 uur een passende offerte

Volledige ontzorging naar wens

46 reviews van tevreden klanten

MEER INFORMATIE
Autobelettering Limburg
Ruijters
Keram
Amstel Gold
Boels
BioBites
Exitable
Blueprint Visuals - Je partner in Limburg

Je auto laten
beletteren in Limburg.

Van MKB bedrijf tot bedrijf met een groot wagenpark en van kleine ondernemer tot transportbedrijf ー als je van de ene locatie naar de andere rijdt, kun je ongemerkt een groot aantal potentiële klanten bereiken! 

Ga niet ongemerkt voorbij, maar voorzie je auto van passende belettering. Van enkel een logo tot complete car wrapping, onze experts helpen je graag aan een passende oplossing.

Wij kunnen advies uitbrengen over de beste voertuigreclame, maar ook een al gemaakt design doorvoeren op alle modellen die je voor je pand hebt staan. Zo weet je zeker dat al je auto’s van uniforme belettering worden voorzien.

VRAAG OFFERTE AAN

Typen voertuigreclame

Zoek je hoge kwaliteit autobelettering? Blueprint Visuals werkt uitsluitend met topkwaliteit materialen, die er later altijd zonder schade of problemen afgehaald kunnen worden. De folie die we gebruiken voor belettering of car wrap tasten de auto of de laklaag niet aan.

Duurzame autobelettering

Beletter je auto met PVC-vrije folie! Blijft minstens 8 jaar mooi en is beter voor het milieu. 

vraag prijs

Tijdelijke autobelettering

Voor korte termijn voertuigreclame nodig? Dan bieden we tijdelijke autobelettering aan. De goedkopere oplossing, die een jaar mooi blijft. 

vraag prijs

Car
wrapping

Extra opvallen? Kies voor car wrapping. De hele auto wordt ingepakt in een nieuwe kleur en/of ontwerp. Een krachtig middel om het hele voertuig in te zetten als  reclame- of promotie- object!

vraag prijs

Je partner
in Limburg.

Blueprint Visuals is jouw partner voor autobelettering in Limburg. We bestaan uit een klein team van professionals. Door ons kleine team kunnen we je verzekeren van, snelle service, persoonlijk advies en kwalitatief vakmanschap.

Neem contact met ons op en we denken graag met je mee hoe we jouw voertuig kunnen laten opvallen op de weg.

Blueprint Visuals
Afrikalaan 30
6199 AH Maastricht-Airport

+31 (0)43 366 71 60
[email protected]

Contact
reCAPTCHA

Waarom
autobelettering?

Groot bereik

Je auto wordt gezien door duizenden mensen per maand - die allemaal in aanraking komen met jouw merk en uitstraling middels voertuigreclame.

Kleine investering

Autobelettering is geen grote investering, al helemaal als je je bedenkt dat het 8 jaar lang ontzettend veel mensen kan bereiken.

Regionale zichtbaarheid

Waar je huidige klanten zijn, wil je waarschijnlijk ook nieuwe klanten bereiken. Perfect dus om voertuigreclame in te zetten als promotiemiddel.

Professionele uitstraling

Een verzorgde bedrijfsauto met die duidelijk de waarden van je bedrijf uitstraalt, is bijzonder professioneel. Laat aan huidige en mogelijke klanten zien wie je bent!

Waar wordt mijn auto beletterd?

De montage vindt plaats op onze locatie in Maastricht, Limburg. Het is ook mogelijk om op locatie te beletteren. Bijvoorbeeld bij grote vrachtwagens, aanhangwagens of wanneer meerdere auto’s tegelijkertijd beletterd moeten worden - in overleg is montage op je eigen locatie altijd een optie!

Hoe lang duurt de montage?

Afhankelijk van het ontwerp en het type voertuig duurt de montage gemiddeld een halve tot twee dagen. Een klein logo kan geplaatst worden terwijl je wacht, maar een volledige auto wrapping met bestickering twee dagen in beslag kan nemen.

Autobelettering
ontwerp?

Heb je nog geen ontwerp? Geen zorgen! We helpen je graag en kunnen je volledig ontzorgen, ook bij je ontwerp.

Heb je al een uitgewerkt concept en/of huisstijl? Deze kunnen we volledig doorvoeren, ook over verschillende modellen auto’s.

Onze experts halen trots uit het ontzorgen van jou als klant – ongeacht of je een ontwerpbureau, bedrijf of kleine ondernemer bent!

VRAAG OFFERTE AAN
Eigen ontwerp afdeling